Postej med havregryn og krydderier
Postej med havregryn og krydderier
Ingredienser
| 1 løg |
| 1 tsk. sojasovs |
| 2.5 dl vand |
| 2 spsk. gærflager |
| 1 tsk. grøntsagsbouillon |
| 1 tsk. merian |
| 1 tsk. nellikepulver |
| 1 tsk. gurkemeje |
| salt |
| 0.25 tsk. hvidløgspulver |
| 35 g cashewnødder |
| 35 g havregryn |
Smagfuld postej som pålæg til en dejlig rugbrødsmad
Sådan gør du
Svits de hakkede løg i lidt sojasovs og nogle tsk. vand.
Kom vand og krydderierne i og bring i kog og rør rundt.
Mal cashewnødderne og tilsæt dem sammen med havregrynene og lad blandingen koge lidt under omrøring.
Afkøles og hældes på glas og opbevar på køl.
Tips & tricks
Smagen forstærkes efter et par dage.
