Postej med havregryn og krydderier

Ingredienser

1 løg
1 tsk. sojasovs
2.5 dl vand
2 spsk. gærflager
1 tsk. grøntsagsbouillon
1 tsk. merian
1 tsk. nellikepulver
1 tsk. gurkemeje
salt
0.25 tsk. hvidløgspulver
35 g cashewnødder
35 g havregryn

Smagfuld postej som pålæg til en dejlig rugbrødsmad

Sådan gør du

  1. Svits de hakkede løg i lidt sojasovs og nogle tsk. vand.

  2. Kom vand og krydderierne i og bring i kog og rør rundt.

  3. Mal cashewnødderne og tilsæt dem sammen med havregrynene og lad blandingen koge lidt under omrøring.

  4. Afkøles og hældes på glas og opbevar på køl.

Tips & tricks

  • Smagen forstærkes efter et par dage.

Serveres med