Kidneybønnepostej

Ingredienser

1 løg
1 grøntsagsbouillonterning
1 ds. kidneybønner
1.5 dl valnødder
0.5 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. basilikum, tørret
0.5 dl vand
salt

En lækker postej, der kan overraske enhver - prøv den på et godt stykke rugbrød

Sådan gør du

  1. Løget hakkes og svitses sammen med bouillonterningen.

  2. Skyl derefter bønnerne i en si og kom dem ned til løgene i den varme gryde.

  3. Derefter kommes resten af ingredienserne i - undtagen vand og salt - og småkoger i 2-4 min. Blend herefter i en foodprocessor. Hvis den er lidt svær at blende, kan der tilsættes lidt vand. Smag den til med salt.

Tips & tricks

  • Du kan også bruge andre bønner end kidneybønner, fx limabønner, hestebønner el.lign.

Serveres med