Kidneybønnepostej
Kidneybønnepostej
Ingredienser
| 1 løg |
| 1 grøntsagsbouillonterning |
| 1 ds. kidneybønner |
| 1.5 dl valnødder |
| 0.5 tsk. hvidløgspulver |
| 1 tsk. basilikum, tørret |
| 0.5 dl vand |
| salt |
En lækker postej, der kan overraske enhver - prøv den på et godt stykke rugbrød
Sådan gør du
Løget hakkes og svitses sammen med bouillonterningen.
Skyl derefter bønnerne i en si og kom dem ned til løgene i den varme gryde.
Derefter kommes resten af ingredienserne i - undtagen vand og salt - og småkoger i 2-4 min. Blend herefter i en foodprocessor. Hvis den er lidt svær at blende, kan der tilsættes lidt vand. Smag den til med salt.
Tips & tricks
Du kan også bruge andre bønner end kidneybønner, fx limabønner, hestebønner el.lign.
