
Fast cashewost
Fast cashewost
Ingredienser
120 g cashewnødder |
1 tsk. salt |
1 tsk. urtesalt |
2 tsk. citronsaft |
1 spsk. gærflager |
5 dl vand |
3 tsk. agar agar |
Denne pålæg egner sig godt til morgenmadsbordet. Det er en lidt fast pålæg, der kan skæres blødeskiver af.
Sådan gør du
Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes til en fin og cremet masse.
Kom herefter massen i en kasserolle og kog det op under omrøring. Det skal gerne koge minimum 3 minutter, før at agar agar virker.
Kom massen op i glas, som er skyllet i koldt vand.
For variationer - se under tips og tricks
Tips & tricks
Peberfrugt: Tilsæt rød peberfrugt og blend det sammen med resten af ingredienserne.
Kommen, dild, purløg, ramsløg: Tilsæt efter det har kogt og lige før det hældes på glas