Fast cashewost

Ingredienser

120 g cashewnødder
1 tsk. salt
1 tsk. urtesalt
2 tsk. citronsaft
1 spsk. gærflager
5 dl vand
3 tsk. agar agar

Denne pålæg egner sig godt til morgenmadsbordet. Det er en lidt fast pålæg, der kan skæres blødeskiver af.

Sådan gør du

  1. Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes til en fin og cremet masse.

  2. Kom herefter massen i en kasserolle og kog det op under omrøring. Det skal gerne koge minimum 3 minutter, før at agar agar virker.

  3. Kom massen op i glas, som er skyllet i koldt vand.

  4. For variationer - se under tips og tricks

Tips & tricks

  • Peberfrugt: Tilsæt rød peberfrugt og blend det sammen med resten af ingredienserne.

  • Kommen, dild, purløg, ramsløg: Tilsæt efter det har kogt og lige før det hældes på glas

Serveres med