Hummus med rasmløg
Hummus med rasmløg
Ingredienser
| 350 g kikærter |
| 1 tsk. salt |
| 3 fed hvidløg |
| 0.25 dl olivenolie |
| 3 spsk. tahin |
| 0.5 tsk. citronsaft |
| 1 tsk. spidskommen |
| vand |
| 2 håndfuld ramsløg |
Denne hummus må prøves - fyldt med god smag af ramsløg
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor. Pres evt. hvidløget i, for at være sikker på, at det bliver fordelt.
Blend til en cremet masse – tilsæt koldt vand efter behov.
Tilsæt hakkede ramsløg og rør rundt.
Tips & tricks
Oliefri version: udskift olien med malede cashewnødder
Variation: Hakkede soltørrede tomater kan tilføres i stedet for ramsløg
Variation: Basilikumblade tilsættes mens det blendes til en cremet masse
