Tofu i peanutssauce
Tofu i peanutssauce
Ingredienser
| 1 spsk. rød karrypasta |
| 1 spsk. olie |
| 3 dl kokosmælk |
| 250 g tofu, fast |
| 1 dl peanuts |
| 1 tsk. rørsukker |
| 2 spsk. sojasovs |
| 4 kaffir limeblade |
| salt |
| mynte, frisk |
Lækker cremet peanutssauce inspireret fra det thailandske køkken
Sådan gør du
Start med at skære tofu i tern, hakke peanuts og gør resten af ingredienserne klar.
Svits karrypastaen i olien i et lille minut i en wok.
Hæld halvdelen af kokosmælken i wokken og lad det simre 2-3 minutter.
Kom tofuen i kokosmælken sammen med resten af kokosmælken, peanuts, rørsukker, sojasovs og kaffir limeblade. Lad det koge i 4-5 minutter.
Smag til med salt og drys hakket mynte over lige før servering.
Tips & tricks
Serveres med ris.
