Spinatmuffins

Ingredienser

150 g havremel
150 g mandelmel
0.5 tsk. salt
0.5 tsk. grøntsagsbouillon
1 spsk. husk
4 dl vand
1 rødløg
100 g spinat
3 spsk. frisk ost, se opskrit

Denne salte muffin er lækker til frokostbordet eller madpakken

Sådan gør du

  1. Start med at blende havremel, mandelmel, salt, bouillon, husk og vand kraftigt sammen til en dej.

  2. Skær rødløget i tern og svits dem på en pande til de er bløde.

  3. Tilsæt spinat og svits det lidt længere.

  4. Rør nu spinat-løg blandingen og frisk ost sammen med dejen.

  5. Tag 2 spsk. muffinblanding og kom det i muffinsforme.

  6. Bag dem ved 175 grader i 30 min.

Tips & tricks

  • Fryseegnet

  • Havremel kan laves ved at blende havregryn meget fint.

    Mandelmelet kan skiftes ud med cashewnøddemel, som er lavet ved at blende cashewnødder meget fint.

Serveres med

Relaterede opskrifter