Spinatmuffins
Spinatmuffins
Ingredienser
150 g havremel |
150 g mandelmel |
0.5 tsk. salt |
0.5 tsk. grøntsagsbouillon |
1 spsk. husk |
4 dl vand |
1 rødløg |
100 g spinat |
3 spsk. frisk ost, se opskrit |
Denne salte muffin er lækker til frokostbordet eller madpakken
Sådan gør du
Start med at blende havremel, mandelmel, salt, bouillon, husk og vand kraftigt sammen til en dej.
Skær rødløget i tern og svits dem på en pande til de er bløde.
Tilsæt spinat og svits det lidt længere.
Rør nu spinat-løg blandingen og frisk ost sammen med dejen.
Tag 2 spsk. muffinblanding og kom det i muffinsforme.
Bag dem ved 175 grader i 30 min.
Tips & tricks
Fryseegnet
Havremel kan laves ved at blende havregryn meget fint.
Mandelmelet kan skiftes ud med cashewnøddemel, som er lavet ved at blende cashewnødder meget fint.