
Remoulade med agurk
Remoulade med agurk
Remouladecremen
2.5 dl cashewnødder |
5 dl sojadrik |
5 spsk. maizena |
1.5 tsk. salt |
2 spsk. agavesirup |
5 spsk. citronsaft |
0.5 tsk. gurkemeje |
Agurkeblandingen
½ agurk |
1 fed hvidløg |
1 citron |
2 spsk. gærflager |
2 spsk. agavesirup |
Prøv denne skønne remoulade - den højner enhver god rugbrødsmad
Remouladecremen
Blend ingredienserne og kom dem derefter i en gryde og kog dem op under omrøring, så det ikke brænder på.
Herefter skal de køle af.
Agurkeblandingen
Pres citronen og kom alle ingredienserne i en skål og læg folie over. Stil den på køl i nogle timer eller natten over. Smagen skal være sød/sur.
Når agurkeblandingen har stået på køl skal væsken og agurken sies fra hinanden. Begge dele skal bruges.
Saften tilsættes massen fra remouladen og det blendes med en stavblender og smages til med ekstra agavesirup eller citronsaft eller urtesalt. Hvis konsistensen er for tyk, tilsættes mere sojamælk.
Når alt er blendet godt, tilsættes agurkstykkerne fra sien.