Remoulade med agurk

Remouladecremen

2.5 dl cashewnødder
5 dl sojadrik
5 spsk. maizena
1.5 tsk. salt
2 spsk. agavesirup
5 spsk. citronsaft
0.5 tsk. gurkemeje

Agurkeblandingen

½ agurk
1 fed hvidløg
1 citron
2 spsk. gærflager
2 spsk. agavesirup

Prøv denne skønne remoulade - den højner enhver god rugbrødsmad

Remouladecremen

  1. Blend ingredienserne og kom dem derefter i en gryde og kog dem op under omrøring, så det ikke brænder på.

  2. Herefter skal de køle af.

Agurkeblandingen

  1. Pres citronen og kom alle ingredienserne i en skål og læg folie over. Stil den på køl i nogle timer eller natten over. Smagen skal være sød/sur.

  2. Når agurkeblandingen har stået på køl skal væsken og agurken sies fra hinanden. Begge dele skal bruges.

  3. Saften tilsættes massen fra remouladen og det blendes med en stavblender og smages til med ekstra agavesirup eller citronsaft eller urtesalt. Hvis konsistensen er for tyk, tilsættes mere sojamælk.

  4. Når alt er blendet godt, tilsættes agurkstykkerne fra sien.

Serveres med

Relaterede opskrifter