
Italiensk salat
Italiensk salat
Ingredienser
120 g gulerødder |
80 g ærter |
2.5 dl cashewnødder |
5 dl sojadrik |
5 spsk. maizena |
2 tsk. salt |
2 spsk. agavesirup |
5 spsk. citronsaft |
Bliv inspireret til en dejlig rugbrødsmad toppet med plantebaseret italiensk salat
Sådan gør du
Start med at skære gulerødderne i tern og kog dem i ca. 3 minutter.
Tilføj nu ærterne til kogevandet og lad det koge videre i 2-3 minutter.
Blend resten af ingredienserne og kog massen op under omrøring, så det ikke brænder på.
Lad det herefter afkøle.
Når den er helt afkølet, blendes massen igen med en stavblender og smages til med ekstra agavesirup, citronsaft eller urtesalt. Hvis konsistensen er for tyk, tilsættes mere sojadrik.
Når den har den ønskede konsistens og smag, tilsættes gulerødderne og ærterne og det røres sammen.