Peberfrugtsuppe med ris
Peberfrugtsuppe med ris
Ingredienser
| 1 løg |
| 1 dåsetomat |
| 1 l vand |
| 75 g fuldkornsris |
| 1 grøntsagsbouillonterning |
| 2 peberfrugter, div. farver |
| 1 dl plantefløde |
| salt |
En skøn, let suppe der kan nydes en kold aften
Sådan gør du
Start med at skære løgene i tern og svits dem i gryden.
Tilsæt herefter dåsetomat, vand, ris og bouillonterning.
Lad det koge i 10 min.
Skær peberfrugterne i lange strimler og tilsæt dem til suppen efter de 10 min.
Lad det koge videre i 20-30 min. til peberfrugterne er møre og risene er bløde.
Smag til med salt og tag gryden af blusset, hvorefter plantefløden tilsættes.
Tips & tricks
Suppen kan sagtens forberedes dagen før. Undlad dog at komme fløden i, før suppen er varmet op igen.
