Peberfrugtsuppe med ris

Ingredienser

1 løg
1 dåsetomat
1 l vand
75 g fuldkornsris
1 grøntsagsbouillonterning
2 peberfrugter, div. farver
1 dl plantefløde
salt

En skøn, let suppe der kan nydes en kold aften

Sådan gør du

  1. Start med at skære løgene i tern og svits dem i gryden.

  2. Tilsæt herefter dåsetomat, vand, ris og bouillonterning.

  3. Lad det koge i 10 min.

  4. Skær peberfrugterne i lange strimler og tilsæt dem til suppen efter de 10 min.

  5. Lad det koge videre i 20-30 min. til peberfrugterne er møre og risene er bløde.

  6. Smag til med salt og tag gryden af blusset, hvorefter plantefløden tilsættes.

Tips & tricks

  • Suppen kan sagtens forberedes dagen før. Undlad dog at komme fløden i, før suppen er varmet op igen. 

Serveres med