Kerne-knækbrød
Kerne-knækbrød
Ingredienser
| 1 dl solsikkekerner |
| 1 dl hørfrø |
| 1 dl græskarkerner |
| 1 dl sesamfrø |
| 1 dl havregryn |
| 2 spsk. chiafrø |
| 2 spsk. birkes |
| 1 tsk. salt |
| 3.25 dl fuldkorns speltmel |
| 2.5 dl vand |
| 2 spsk. olivenolie |
Sprødt lækkert kerne-knækbrød fuldt af smag.
Sådan gør du
Alle tørre ingredienser blandes i en skål.
Tilsæt vand og olie og rør dejen sammen med en gaffel.
Del dejen i 2 lige store dele, så der bliver til 2 bageplader.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir og læg den udrullede dej på et nyt stykke bagepapir. Snit i ønskede størrelser.
Bages i ca. 15 min. ved 200°C varmluft til de er gyldne og afkøles på en rist. Opbevares lufttæt.
