Cashewsmørepålæg
Cashewsmørepålæg
Ingredienser
| 120 g cashewnødder |
| 1 tsk. salt |
| 1 tsk. urtesalt |
| 2 tsk. citronsaft |
| 1 spsk. gærflager |
| 5 dl vand |
| 3 tsk. agar agar |
| dild |
Cashewsmørepålægget kan bruges i stedet for en smøreost. Den smager godt med friske urter på et godt stykke brød eller knækbrød.
Sådan gør du
Alt kommes i en blender og blendes til en fin og cremet masse.
Koges op under omrøring i ca. 5 minutter.
Kom massen op i tre små glas, som er skyllet i koldt vand.
Rør nu dild i massen og lad det afkøle før servering.
Tips & tricks
Prøv også med andre krydderurter som purløg og ramsløg
Prøv krydderier som kommen eller paprika
Prøv at komme peberfrugt i massen, så den bliver blendet sammen med de andre ingredienser.
