Pålægspølse med nødder
Pålægspølse med nødder
Ingredienser
| 60 g mandler |
| 60 g cashewnødder |
| 4 spsk. gærflager |
| 2 tsk. salt |
| 1 tsk. agavesirup |
| 1.5 tsk. løgpulver |
| 1 spsk. citronsaft |
| 1 spsk. tomatpuré |
| 2.5 dl vand |
| 5 tsk. agar agar |
| 2 dl vand |
En skøn, fast skærepølse til frokostbordet, madpakken eller en lækker brunch.
Sådan gør du
Alt på nær de sidste 2 ingredienser blendes til jævn masse (agar agar og det sidste vand).
Agar agar udrøres i det sidste vand og koges op sammen med den blendede nøddemassen i ca. 5 min.
Hældes på et højt lige glas, der er skyllet i koldt vand. Sæt plastfolie over og stil på køl i minimum 5 timer, så den er helt gennemkold ved servering. Skæres med den tykke side af en strengeostehøvl.
Tips & tricks
Husk at agar agar skal op at koge for at pålægspølsen stivner.
Denne skærepølse smager dejligt med en hjemmesyltet rødbede ovenpå.
