Tyrkisk minipizza
Tyrkisk minipizza
Dej
| 250 g fuldkorns speltmel |
| 1 spsk. cashewnødder |
| 12 g gær |
| 150 ml vand |
Topping
| 150 ml vand |
| 50 g cashewnødder |
| 2 tomater |
| 1 løg |
| 1 fed hvidløg |
| 1 peberfrugt, rød |
| 1 ds. tomatpuré, lille |
| 1 spsk. gærflager |
| 3 spsk. persille, frisk |
| 1 tsk. timian |
| salt |
| 7 riskiks |
Lahmacun er de også kaldet, disse tyrkiske minipizzaer - prøv dem med guacamole og citron
Dej
Ælt dejen godt sammen og rul dejen til en rulle og skær den i 10-15 stykker, som du ruller tyndt ud.
Topping
Alle ingredienserne kommes i blenderen med undtagelse af riskiksene.
Massen kommes i en skål og så tilføjer man de smuldrede riskiksene. Det hele røres sammen.
Spred nu toppingen på de små pizzaer og bag dem i ovnen i 15-20 min ved 180 grader.
Tips & tricks
Servér gerne med Tzatziki
Fryseegnet
