Spidskålssalat med appelsin
Spidskålssalat med appelsin
Salat
| ½ spidskål, lille |
| ½ hjertesalat |
| 1 appelsin |
| 100 g ærter |
| 2 spsk. solsikkekerner |
| 2 spsk. græskarkerner |
Dressing
| ½ citron, saften fra |
| 1 spsk. appelsinsaft |
| 1 spsk. honning |
| 0.5 tsk. salt |
Frisk og sprød salat, perfekt til sæsonen for spidskål og appelsin.
Sådan gør du
Snit spidskål og hjertesalat fint og kom det i en skål.
Skær skrællen af appelsinen og skær den i tern (saften fra appelsinen, der ligger på skærebrættet, bruges i dressingen).
Optøede ærter og appelsin hældes i salaten og det blandes rundt.
Dressingen laves ved at blande alle ingredienser og det hældes ud over salaten.
Drysses med kerner og serveres straks.
