Salat tacos med kidneybønner
Salat tacos med kidneybønner
Ingredienser
| 1 løg |
| 1 fed hvidløg |
| 1 ds. kidneybønner |
| 1 tsk. spidskommen |
| 0.5 tsk. cayennepeber |
| 1 tsk. paprika |
| 1 tsk. urtesalt |
| 3 romainsalat |
| 1 peberfrugt |
| 1 rødløg |
| 5 tomater |
| 2 avokadoer |
| 1 dl majs |
| 1 bundt koriander |
| 1 bundt purløg |
Mexikansk inspirerede tacos med kidneybønner - serveret på salat
Sådan gør du
Pil og snit løg og hvidløg helt fint. Steg løget på en pande i lidt vand, til det er glasklart. Tilsæt hvidløget og steg det med i nogle minutter.
Tilsæt derefter kidneybønner og spidskommen, cayennepeber, paprika og urtesalt og steg det i 5 minutter.
Lad det køle lidt af, mens de friske grøntsager ordnes og skæres.
Skær bunden af salathovederne og del forsigtigt salathovederne i blade, skyl dem grundigt, slyng dem tørre og fordel bladene på et stort fad.
Rens peberfrugten og pil rødløget og skær det i små tern.
Skær avokado og tomater i fine tern.
Fordel nu kidneybønnerne i salatbladene og kom herefter peberfrugt, løg, tomat, avokado og maj henover.
Drys med friskhakkede krydderurter og servér med det samme.
