Quinoapie med linser

Ingredienser

4 dl quinoa
8 dl vand
salt
350 g belugalinser, kogte
4 tomater
2 løg
1 peberfrugt
1 gulerod
250 g champignoner
2 spsk. sojasovs
0.5 tsk. salt

Prøv denne quinoapie til aftensmad - et alternativ til lasagnen

Sådan gør du

  1. Kog quinoa op i letsaltet vand i kort tid og damp dem færdige ved svag varme.

  2. Kog belugalinserne efter anvisningen på posen i letsaltet vand.

  3. Skær nu tomaterne. løg og peberfrugt i tern, riv gulerødder og skær champignon i grove stykker.

  4. Svits linser, tomater, løg, peberfrugt, gulerødder og champignon i sojasovs og salt på en pande.

  5. Kom herefter det kogte quinoa i et fad.

  6. Belugalinsesovsen fordeles ovenpå.

  7. Kom pizzaostesovs på øverst (se under serveres med for opskrift).

  8. Bag nu det hele i ovnen ved 180 grader i 20 min.

Serveres med