Quinoapie med linser
Quinoapie med linser
Ingredienser
| 4 dl quinoa |
| 8 dl vand |
| salt |
| 350 g belugalinser, kogte |
| 4 tomater |
| 2 løg |
| 1 peberfrugt |
| 1 gulerod |
| 250 g champignoner |
| 2 spsk. sojasovs |
| 0.5 tsk. salt |
Prøv denne quinoapie til aftensmad - et alternativ til lasagnen
Sådan gør du
Kog quinoa op i letsaltet vand i kort tid og damp dem færdige ved svag varme.
Kog belugalinserne efter anvisningen på posen i letsaltet vand.
Skær nu tomaterne. løg og peberfrugt i tern, riv gulerødder og skær champignon i grove stykker.
Svits linser, tomater, løg, peberfrugt, gulerødder og champignon i sojasovs og salt på en pande.
Kom herefter det kogte quinoa i et fad.
Belugalinsesovsen fordeles ovenpå.
Kom pizzaostesovs på øverst (se under serveres med for opskrift).
Bag nu det hele i ovnen ved 180 grader i 20 min.
