Pizzaostesovs med cashewnødder
Pizzaostesovs med cashewnødder
Ingredienser
| 1.5 dl cashewnødder |
| 4.5 dl plantemælk |
| 1.5 tsk. salt |
| 1.5 tsk. honning |
| 1.5 tsk. løgpulver |
| 1.5 spsk. tahin |
| 1.5 spsk. citronsaft |
| 3 spsk. maizena |
| 2.5 spsk. gærflager |
Pizzaostesovsen kan bruges oven på pizza, i tærte, på lasagne eller hvor du synes, den kan kan være topping
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne i en kraftig blender og blend til en ensartet, cremet, glat masse.
Kom den flydende masse i en kasserolle og varm det op. Rør i gryden og sluk før det koger.
Hvis konsistensen er for tyk tilsættes mere plantedrik.
Hæld massen fra kasserollen i brede striber over pizzaen eller tærten/pie eller hvor der ellers skal bruges ost.
