Knækbrød med chia
Knækbrød med chia
Ingredienser
| 1 dl chiafrø |
| 1 dl vand |
| 1 dl sesamfrø |
| 1.5 dl solsikkekerner |
| 0.5 dl græskarkerner |
| 1.5 dl rismel |
| 1.5 dl hirsemel |
| 0.5 dl olivenolie |
| 2 dl vand |
| 1 tsk. salt |
Disse lækre chiaknækbrød indeholder gode fedtstoffer og smager dejligt
Sådan gør du
Chiafrø lægges i blød i 10 min. Det er meget vigtigt at lægge chiafrøene i blød inden bagning, eller vil knækbrødene ikke hænge sammen.
Når chiafrøene har ligget i blød, tilsættes resten af ingredienserne.
Dejen rulles flad mellem to stykker bagepapir.
Skær dejen ud i firkanter eller trekanter og bag knækbrødene ved 180 grader i 20-25 minutter på varmluft.
Tips & tricks
Brug evt. hørfrø:
Hørfrø lægges de i blød i ½ dl vand
Hørfrø skal lægges i blød i 1 time.
