Grøntsagsbøffer med hirse
Grøntsagsbøffer med hirse
Ingredienser
| 1 dl hirse |
| 1 dl ris |
| 1 dl røde linser |
| 1 snack peberfrugt |
| 1 gulerod |
| 1 løg |
| 1 fed hvidløg |
| 1 kartoffel |
| 6 dl vand |
| 1 tsk. salt |
| 1 tsk. grøntsagsbouillon |
| 3 spsk. nøddesmør |
Nyd disse grøntsagsbøffer til kogte kartofler og sovs, som tilbehør til en pastasalat eller i en burger
Sådan gør du
Kom alt i en gryde undtagen nøddesmørret (jordnøddesmør eller mandelsmør).
Koges til det er blødkogt i ca. en halv time.
Tilsæt nøddesmørret til grøntsagsmassen og mos det forsigtigt med en kartoffelmoser.
Form massen til runde bøffer med skeer.
Læg dem på en bageplade og bag dem i 20 min. ved 175 grader.
Tips & tricks
Form nemmest vha. en isske og trykkes flade med en våd træske.
Variation: tilsæt enten majs eller ærter til blandingen.
