Carobkugler med valnødder og kokos

Ingredienser

11 dl valnødder
3.5 dl dadler
2 spsk. carob pulver
3 dl kokosmel

En lækker lille snack, der er let at lave og så er den springfyldt med god energi

Sådan gør du

  1. Se valnødderne efter for skaller og sæt dem derefter i en foodprocessor. Kør dem til de er finthakkede.

  2. Tilsæt dadler og carob. Kør til det er en ensartet dej, hvor olien i valnødderne lige kommer frem og de er lette at forme.

  3. Form herefter kugler og rul dem i kokos.

Tips & tricks

  • Rul evt. alle kuglerne først og kom herefter 3-4 kugler ned i en pose med kokosmel og ryst den lidt

    rundt, til alle sider har fået kokosmel.

  • Ikke tid til at rulle kugler? Kom lidt kokos i bunden af en bøtte, tryk massen ovenpå og slut med kokos. Herefter skæres de i tern.

  • Massen eller kuglerne kan fryses og kan spises lige fra frost.

  • Vil du undvære kokos? Prøv i stedet at rulle dem i carob